Om WhyOrange

whyorange-om-whyorange-01

WhyOrange er et digitalt bureau med base i Aarhus. Vi udvikler effektive marketingkampagner, relevant content og kreative digitale løsninger. Vores fokus er altid at give brugerne den bedste oplevelse på alle platforme, og samtidigt gøre en målbar forskel for vores kunder.

Selvom vi er et lille bureau, er vi et stærkt hold. Vi har et stort og velafprøvet netværk, og vi samarbejder altid med faste freelancere både i og udenfor Danmark.

"Orange ligger mellem rød og gul, og stammer oprindeligt fra appelsinen. Farven signalerer stræben, vital kraft, trang til resultater, handling og viljen til at vinde. Orange gør os opmærksomme, og er en af de mest synlige farver der findes.”

Sammen skaber vi resultater

Når du samarbejder med WhyOrange vil du opleve, at du er i gode hænder. Vi har et stærkt digitalt fokus, og gør os altid umage når vi forener nyeste teknologi og design. Men vi er også erfarne marketingfolk med stor forretningsforståelse. Derfor kan vi yde kompetent rådgivning og udvikle løsninger, der skaber markante resultater for din virksomhed.

whyorange-om-whyorange-02

Analyse

Vi tager udgangspunkt i din forretning
og den målgruppe, der skal påvirkes. 
Ud fra adfærd og data lægger
vi en effektiv strategi.

whyorange-om-whyorange-03

Implementering

Vi designer, udvikler og implementerer 
projektet ud fra strategien og sikrer,
 at deadlines og budgetter
 bliver overholdt.

whyorange-om-whyorange-04

Optimering

Vi sørger for at gøre projektet synligt, så
målgruppen bliver tiltrukket. Derefter får
vi dem engageret, så de konverterer
og kommer igen.

Lad os hjælpe

Vi kan hjælpe dig, uanset om du har behov for en ny digital strategi, en webshop, søgeordsoptimering eller nogen til at varetage virksomhedens Facebook. Vi arbejder bl.a. med:

Vil du høre mere om WhyOrange?

Kontakt os på 20 13 63 87 – vi giver også gerne en kop kaffe!