Julekalender 2021

Fra den 1. december til 24. december lægger vi et nyt billede op på Facebook og Instagram. Gæt hvor i Aarhus vi er, like billedet og skriv svaret i kommentarfeltet. Svarer du rigtigt, optjener du et lod i konkurrencen. Jo flere dage du gætter rigtigt, jo større vinderchance har du, når vi trækker lod om de lækre præmier til jul:

 

 

1. PRÆMIE

Gavekort til Superbrugsen Vesterbro Torv
gældende i alle Brugsens og Kvickys butikker
(værdi 1.000 kr.) -> Læs mere her.

2. PRÆMIE

Gavekort til Restaurant Flammen
gældende i alle Flammens restauranter
(værdi 750 kr.) -> Læs mere her.

3. PRÆMIE

Biograftur for 2 inkl. popcorn og sodavand
gældende i alle Cinemaxx biografer
(værdi 299 kr.) -> Læs mere her.

 

 

 

KONKURRENCEBETINGELSER
Kun personer som er bosat i Danmark kan deltage. Konkurrencen er ikke købsbetinget, og den er ikke sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook eller Instagram.

Hver dag fra den 1. december t.o.m. den 24. december lægger vi et nyt billede op på Facebook og Instagram. Gæt hvor i Aarhus vi er, like billedet og skriv svaret i kommentarfeltet. Svarer du rigtigt på hvor billedet er taget, optjener du automatisk et lod i konkurrencen. Jo flere dage du gætter rigtigt, jo større vinderchance har du. Der kan kun optjenes ét lod pr. dag.

Den 25. december trækker vi lod om de lækre præmier blandt alle lodder i den samlede pulje. Vinderne offentliggøres på Facebook og Instagram med navn og efternavn og får direkte besked. For at en vinder kan modtage sin præmie, skal der ved henvendelsen svares tilbage med fuldt navn, alder og adresse. Har vinderen mod forventning ikke svaret tilbage indenfor tre dage, trækkes en ny vinder.

Præmiens værdi er vejledende og kan ikke ombyttes til kontanter. WhyOrange betaler alle eventuelle præmieafgifter.

WhyOrange videregiver ingen informationer til tredje part. Alle informationer bruges udelukkende til at finde en vinder, og efter konkurrencens afslutning slettes alle indsamlede informationer.

Konkurrencen afholdes af WhyOrange ApS, Fasanvej 15, 8210 Aarhus V. CVR-nr: 36909552